Hoppa till sidans innehåll

Information till kidsvolley-föräldrar

30 DEC 2012 16:17
Gott Nytt År !

Floby VK blickar fram mot en ny säsong.
  • Uppdaterad: 19 OKT 2016 19:09

- Gruppindelningen av kidsvolley,  finns nu att hitta på flobyvk.se. Hör av er till era tränare eller This is a mailto link om ni har några frågor eller funderingar om denna. Träningstider är numera måndagar 17:30-18:30 eller onsdagar 17:00-18:00. Träningsstart måndag 7/1 eller onsdag 9/1
(Vissa ändringar kommer att ske fram till startdagen, så titta gärna en extra gång på hemsidan, under söndagskvällen 6/1).
https://www5edit.idrottonline.se/sec/UI/CMS/edit/default.aspx?id=257330

- För er som önskar köpa Floby VK-overaller finns det snart möjlighet att göra detta på InterSport-Falköping under perioden 4/1 - 18/1. Ni provar och betalar 300 kr i kassan på InterSport. Overallerna kommer efter några veckor till Floby Sporthall. Modellen heter: Umbro half zip knitted suit Röd/Vit/Svart

- Eftersom vi denna säsong har delat upp i fler träningsgrupper, behöver vi mer hjälp av er föräldrar. Det är till stor hjälp om ni kommer i träningsoverall och hjälper till att hålla ordning på barnen.

- I mitten av januari är det tänkt att vi skall ha en kidsvolley-ledar-utbildning i Floby. Tveka inte på att anmäla er till denna, om intresse finns. Anmäl till This is a mailto link. Information kommer på hemsidan.

- I början av den kommande säsongen kommer det att vara två stycken turneringar: Habo 26/1 och Floby 2/2. Informera era respektive tränare, om ni/era barn har möjlighet att vara med.

- Säsongen är planerad att hålla på fram till mitten av april, då vi kommer ha en lite större avslutning.

- Herrlaget vann division 1 i höstas och går alltså upp till "Vårettan Mellersta" under våren. Hoppas att ni har möjlighet att ta er till hallen för att titta på volleyboll! Medlemmar går in gratis. Matchtiderna är inte helt bestämda ännu.

- Information publiceras på flobyvk.se

Skribent: Simon Johansson

I samarbete med;

SVBF liggande

 

Våra sponsorer som gör det möjligt för oss att utöva vår idrott;

 

Lundgrens-bingo

Postadress:
Floby VBK - Volleyboll
Denny Walthersson, Villagatan 34
52152 Floby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info