Hoppa till sidans innehåll

Coronaviruset och Floby VK, ny info 24/3

14 MAR 2020 14:37
Mikasa Challenge framflyttat till 18-20 september.

Under rådande omständigheter med spridningen av Coronaviruset vill vi att ni tar del av nedanstående. Våra rekommendationer kommer från SVBF och Folkhälsomyndigheten.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2020 14:37

Mikasa Challenge (taget från SVBF's hemsida 2020-03-23)

Svenska Volleybollförbundet har i samråd med arrangören beslutat att skjuta upp 2020 års upplaga av barn- och ungdomsturneringen Mikasa Challenge i Örebro från 1-3 maj till 18-20 september. Förhoppningsvis blir det en härlig start på volleybollsäsongen 2020/21 för vår ungdomsrörelse.

Träningar.

Vi fortsätter bedriva vår träningsverksamhet som vanligt fram tills att rekommendationer om annat kommer, men för att det ska bli en trygg miljö för de som är friska vill vi gå ut med följande uppmaning: Om du har sjukdomssymtom så stanna hemma från träning och lagsamlingar. Märk upp vattenflaskor tydligt med namn så att ni inte tar fel. Självklart delar vi inte vattenflaska med varandra. Var extra noggrann med handhygien och tvätta händerna ofta och ordentligt, använd alltid tvål och tvätta i minst 20 sekunder. Använd gärna handsprit. Undvik onödig kroppskontakt så som handskakningar och peta inte heller dig själv i ansiktet. De som känner en oro behöver absolut inte komma på träningarna.

Se gärna inslag detta angående fortsatta träningar inom idrottsrörelsen från Folkhälsomyndigheten, särskilt från 7.00 fram till 7.55 i klippet”.

Informera er familj så ni känner till våra riktlinjer.

Matcher / turneringar.

Herrlagets sista seriematch spelas utan publik. Intresserade får följa matchen via nätet. Elitkvalet 28/3 kan komma skjutas fram. Vi har inte beslutat om det eller fått uppmaning om detta ännu.

Kommande undomsturneringar 28/3 och 4/4 i Habo är inställda.

Skribent: Patrik Rehn
E-post: This is a mailto link

I samarbete med;

SVBF liggande

 

Våra sponsorer som gör det möjligt för oss att utöva vår idrott;

 

Lundgrens-bingo

Postadress:
Floby VBK - Volleyboll
Denny Walthersson, Villagatan 34
52152 Floby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info