Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lars Hedström Distriktslaget 2014

Distriktslaget i Katrineholm.

07 JAN 2014 19:05
8 st Floby spelare i Distriktslaget.
  • Skapad: 07 JAN 2014 19:05

I det pojklag som representerade Västsvenska Volleybollförbundet vid Distrikslaget som spelades i Katrineholm samtidigt som Grand Prix gick av stapeln fanns hela 8 st grabbar från Floby VK samt 2 st grabbar från Habo Volley.

Lagledare för laget var Stefan Edgren från Kungälv och Isak Sjölin från Habo.

Totalt deltog 6 st pojklag från olika distrikt i landet dessa lottades i 2 st grupper som spelade gruppspelet under söndagen, i första matchen mötte laget Stockholm/Gotland i en match som vanns av Stockholm/Gotland,

I den andra gruppspelsmatchen stod Skåne för motståndet och denna match vann Västsvenska med 2 - 0 i set och detta innebar att laget knep andra platsen i gruppen.

I kvartsfinalen som avslutade söndagens spel för laget väntade Östsvenska och även denna match vanns med 2 - 0 i set, nu väntade semifinal på måndags morgonen mot Sydsvenska som vann sitt gruppspel och som grabbarna visste är tufft lag att möta.

Grabbarna försökt men nådde inte ända fram utan det blev förlust som innebar att men fick möta Skåne igen i en match om tredje och fjärde plats, Skåne hade nu spelat upp sig och nu fick grabbarna i Västsvenska kämpa och lyckades prestera sitt bästa spel under hela helgen och kammade därmed hem bronspengen.

Jag måste tillägga att det var fantastiskt kul att som publik få se grabbarna spela så fin volleyboll efter så pass lite matchning innan turneringen.

 

Skribent: Lars Hedström
E-post: This is a mailto link

I samarbete med;

SVBF liggande

 

Våra sponsorer som gör det möjligt för oss att utöva vår idrott;

 

Lundgrens-bingo

Postadress:
Floby VBK - Volleyboll
Denny Walthersson, Villagatan 34
52152 Floby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info