Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Översynen av volleybollens tävlingsbestämmelser är i full gång. Du och din förening kan vara med och påverka!
 
Utlandskollen är tillbaka med en rykande färsk rapport om hur det går för våra svenska proffs och utlandscoacher. Häng med!
 
Livescore från alla Division 1-, 2- och 3-matcher? Från och med volleybollsäsongen 2018/19 blir det verklighet, tack vare Escoresheet!
 
Svenska domare fortsätter tilldelas fina internationella uppdrag. I vår väntar såväl Champions League- och CEV Cup-matcher som EM-slutspel.
 
Vårsäsongen är här och i vanlig ordning görs en översyn av volleybollens tävlingsbestämmelser. Du och din förening har möjlighet att påverka!
 
Har er förening spelare som borde vara med i landslagets bruttotrupp? Nu har ni möjlighet att pusha för denna/dessa spelare och samtidigt hjälpa förbundskaptenerna med förberedelserna inför en viktig och spännande landslagssäsong.
 
Onsdagen den 31 januari stänger transferfönstret för säsongen 2017/18, både vad gäller nationella och internationella övergångar.
 
Ligorna har kommit igång ordentligt efter uppehållet. Häng med när vi går igenom vad våra svenska utlandsproffs presterat den senaste tiden!
 
Svensk volleyboll söker arrangörer för landskamper under 2018/19.
 
2018 blir ett häftigt år för Sveriges damlandslag i volleyboll. Utöver läger och träningsmatcher väntar både Silver European League och EM-kval. Sammanlagt spelar volleybolldamerna minst sex landskamper på hemmaplan.
 
Sveriges herrlandslag i volleyboll har ett fullspäckat 2018 att se fram emot. Året bjuder på både Golden European League och EM-kval samt läger och träningsmatcher. Sammanlagt spelar volleybollherrarna minst sex landskamper på hemmaplan.
 
2018 års upplaga av Grand Prix är över. Vi tackar arrangören Uppsala Volley för en fantastisk helg i Fyrishov. Stort tack också till deltagande lag, domare, publik, media, utställare, funktionärer och Destination Uppsala. Utan er inget Grand Prix!
 
Två segrar och en förlust. Det blev facit under U19-landslagets EM-kvaläventyr i Tjerkasy, Ukraina.
 
Som vi har väntat! I helgen invaderar volleyboll-Sverige Fyrishov och Uppsala för 2018 års upplaga av Grand Prix.
 
Sveriges U19-damer reser till Tjerkasy, Ukraina, för att delta i den första EM-kvalrundan, som avgörs 11-13 januari. Volleyboll.se levererar förutsättningar och nyttiga länkar inför vad som kolla skall.
 

Logo SvVolley stående CMYK 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Banner för SVEA 190x150

 

Vi samarbetar med

Falköpings VK

  Falköpingsvk_logo

 

Vi tackar alla våra sponsorer som gör det möjligt för oss att utöva vår idrott.

 

Autokaross

 

Falköpings mejeri

 

Lundgrens-bingo

Postadress:
Floby VBK - Volleyboll
c/o Tord Ottosson, Gullåkravägen 19
52152 Floby

Kontakt:
Tel: 0515-40527, 0515-674029
Fax: 0515-674101
E-post: flobyvk@gmail.com

Se all info